Начало ММА Волкановски се готви да постави Ортега под напрежение
0

Волкановски се готви да постави Ортега под напрежение

Волкановски се готви да постави Ортега под напрежение
0

Световният шампион на UFC в категория перо Александър Волкановски (22-1) ще опита да притисне претендента Браян Ортега (15-1-1) още от първата секунда на техния двубой. Те ще се изправят един срещу друг в гвоздея на галавечерта UFC 266, която ще се проведе в събота срещу неделя в Лас Вегас.

„Великият”, както е известен още Волкановски, предупреди феновете да очакват зрелище. Той е убеден, че ще пречупи съперника си, след като е видял в досегашните му мачове, че не умее да издържа на напрежение.

Видях пробойни в поведението на Ортега. Бях с него в последното издание на „The Ultimate Fighter” и успях да осъзная доста неща, по отношение психиката му. Определено е слаб под напрежение и аз ще използвам точно това. Ще що пречупя”, закани се шампионът.

Волкановски се надява, че след като победи Ортега, ще може да направи трети мач с Макс Холоуей (22-6). Той постигна два успеха над „Благословения”, но вторият бе доста спорен и много от феновете вярват, че резултатът в него е трябвало да бъде в обратна посока.

Няма проблем пак да се срещнем. Макс прави онова, което се иска от него, в ролята на претендент. Той е активен и определено иска този трети мач. Така че, с удоволствие ще му осигуря още една загуба в актива”, каза австралиецът.

ABU DHABI, UNITED ARAB EMIRATES – JULY 12: (L-R) Alexander Volkanovski of Australia punches Max Holloway in their UFC featherweight championship fight during the UFC 251 event at Flash Forum on UFC Fight Island on July 12, 2020 on Yas Island, Abu Dhabi, United Arab Emirates. (Photo by Jeff Bottari/Zuffa LLC)