Начало ММА Волков обяви голяма новина преди сблъсъка с Гане

Волков обяви голяма новина преди сблъсъка с Гане

Волков обяви голяма новина преди сблъсъка с Гане
0

Александър Волков разкри само дни преди сблъсъка със Сирил Гане, че е подписал нов договор с UFC. Боецът обяви това пред най-голямата руска информационна агенция „ТАСС“, като не даде повече конкретика по контракта.

„Това ще бъде първа битка от моя нов договор с UFC (с Гане). Разбира се, че заплатата ми ще се увеличи за тази битка. Договора е дългосрочен и условията са подобрени“, сподели Волков.

Ден по-рано руснакът говори за предстоящия и сблъсък и пред руския „Sport-Express“.

Гледали сме много от неговите битки. Изучавали сме всички и сега се опитваме да имитираме неговия стил и бойната техника, с които той печели битките“, каза Волков.

„Ако говорим за нашата така наречена домашна работа, аз трябва да кажа, че заслужавам оценка A+ (6+). Надявам се, че (домашното) ще бъде от пълна полза в двубоя с Гане“, продължи той.

През цялото време тренирам във фитнеса, гледах многобройни видеоклипове с неговите битки, обсъждах много неща и много пъти променях плановете за битката. Ето защо сме подготвили много планове за битката и ще видим как противникът ще действа по време на двубоя“, добави исполинът.

Волков, който е бивш шампион в тежка категория на Белатор, WSOF и M-1 ще спори с непобедения в професионалната си кариера французин Сирил Гане (8-0) в главния сблъсък на събитието UFC Fight Night 190, което ще се състои през този уикенд.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexander Volkov (@volkov_alex)