Начало ММА Волков обяви голяма новина преди сблъсъка с Гане

Волков обяви голяма новина преди сблъсъка с Гане

Волков обяви голяма новина преди сблъсъка с Гане
0

Александър Волков разкри само дни преди сблъсъка със Сирил Гане, че е подписал нов договор с UFC. Боецът обяви това пред най-голямата руска информационна агенция „ТАСС“, като не даде повече конкретика по контракта.

„Това ще бъде първа битка от моя нов договор с UFC (с Гане). Разбира се, че заплатата ми ще се увеличи за тази битка. Договора е дългосрочен и условията са подобрени“, сподели Волков.

Ден по-рано руснакът говори за предстоящия и сблъсък и пред руския „Sport-Express“.

Гледали сме много от неговите битки. Изучавали сме всички и сега се опитваме да имитираме неговия стил и бойната техника, с които той печели битките“, каза Волков.

„Ако говорим за нашата така наречена домашна работа, аз трябва да кажа, че заслужавам оценка A+ (6+). Надявам се, че (домашното) ще бъде от пълна полза в двубоя с Гане“, продължи той.

През цялото време тренирам във фитнеса, гледах многобройни видеоклипове с неговите битки, обсъждах много неща и много пъти променях плановете за битката. Ето защо сме подготвили много планове за битката и ще видим как противникът ще действа по време на двубоя“, добави исполинът.

Волков, който е бивш шампион в тежка категория на Белатор, WSOF и M-1 ще спори с непобедения в професионалната си кариера французин Сирил Гане (8-0) в главния сблъсък на събитието UFC Fight Night 190, което ще се състои през този уикенд.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexander Volkov (@volkov_alex)

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".