Начало ММА Възможните съперници на Витор Белфорт в ONE FC
0

Възможните съперници на Витор Белфорт в ONE FC

Възможните съперници на Витор Белфорт в ONE FC
0

Витор Белфорт ще дебютира в азиатската бойна верига „ONE Championship“, но опонентът му все още не е официално обявен. Бившият шампион на UFC както винаги се готви усилено за битка, въпреки че вече е на почти 43 години.

Ето кои са и възможните опоненти за дебюта му в една от най-бързо развиващите се бойни организации.

 1. Космо Александре

  Също както Белфорт, Александре е експлозивен страйкър. И двамата могат да приключат всеки двубой за секунди. Сънародникът на Витор, Космо, доказа това като посрещна Сейдж Норткът в „ONE FC“ с нокаут, който счупи челюстта на младия американец.
 2. Витали Бигдаш

  Бившият шампион на организацията в средна категория е последния, който победи хегемона Аунг Ла н Санг. Ако Белфорт успее да го победи, то това би го изстреляло високо в ранглистата на дивизията. Бигдаш е изключително добър граплър, който може и да създаде проблеми на Белфорт на земята. Това прави този потенциален двубой стилистично интересен. 

  3. Леандро Атаидес

  Доказалият се като един от най-опасните страйкъри в ONE, Леандро Атаидес, със сигурност ще сътвори страхотно шоу с Белфорт в клетката. 33-годишният бразилец не се е състезавал от май месец, 2018-та, когато нокаутира Витали Бигдаш. Един супер-двубой с Витор със сигурност би върнал Леандро отново в играта.

  4. Алаин Нгалани

  Битка между Нгалани и Белфорт ще трябва да бъде в отворена категория, тъй като Нгалани е доста по-тежък. Боецът с прякор „Пантерата“ за последно се състезава през март, когато записа пета загуба в девети негов професионален ММА двубой.

  Въпреки разликата в килоргамите, Белфорт може и да бъде определен като фаворит в този двубой.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.