Начало ММА Хабиб може да влезе в щаба на Кристиано Роналдо

Хабиб може да влезе в щаба на Кристиано Роналдо

Хабиб може да влезе в щаба на Кристиано Роналдо
0

Хабиб е до толкова запознат с кариерата на добрия си приятел – Кристиано Роналдо, че спокойно би могъл да влезе в мениджърския му екип. Хабиб е разпознаваема личност, с положение и връзки по света, а и дори футболът не му е толкова чужд, колкото изглежда. ММА звездата има собствена футболна академия в ОАЕ и често се включва във футболни турнири.

Бившият шампион на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов и мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо са близки приятели. Дагестанецът често е засичан на мачове на португалеца, от както той играеше в Реал Мадрид до сега – Манчестър Юнайтед.

Нурмагомедов не крие симпатиите си към английския клуб, като разкри, че иска Роналдо да продължи кариерата си в тима от Манчестър.

„Той е на 37 години, това не е най-добрата възраст за футбол, но със своята игра, енергия и опит, той движи отбора напред. Манчестър Юнайтед има добър и силен състав, а мястото на Роналдо е там“, каза Хабиб

Хабиб не крие, че Роналдо се е допитвал до него за миналите си трансфери – в Ювентус и Манчестър Юнайтед.

,,Често говоря с Роналдо. Спомням си, че ми каза за това няколко месеца преди да напусне Реал Мадрид, същото беше и с Ювентус, но не казвам всичко това на пресата, не съм журналист. Ние сме приятели и си споделяме за плановете си. Искам той да остане, честно казано“, каза Нурмагомедов