Начало ММА Хабиб накара Кормие да му се моли (ВИДЕО)
0

Хабиб накара Кормие да му се моли (ВИДЕО)

Хабиб накара Кормие да му се моли (ВИДЕО)
0

Хабиб Нурмагомедов оправда репутацията си на един от най-големите специалисти по събмишъни в UFC, след като заключи ръката на Даниел Кормие и отказа да го пусне.

Носителят на титла в лека категория направи изненадваща спаринг сесия с шампиона при най-тежките, като разликата от близо 50 кг в полза на американеца не попречи на Орела да го накара да му се моли за милост. Във видео, споделено в Инстаграм, двете звезди първо обсъждат победата на дагестанеца на UFC 229 над Конър Макгрегър. „Победил си Конър?“, попита Кормие, а Нурмагомедов отговори: „Не изгубих рунд“. Веднага след това той се метна на гърба на американеца и успя да го събори на земята.

„Ей, чакай, чакай, слушай, пич, какво правиш, човече, какво по дяволите?“, успя да каже Кормие, преди да се опита да обърне „загубата си“ на майтап. „Това е най-близкото до събмишън, до което ще стигне срещу мен“. В този момент обаче Хабиб направи армбар, а бившият борец започна да удря по тепиха в знак, че се предава, но Нурмагомедов отказа да пусне ръката му. „Стоп, стоп, стоп!“, започна да се моли Кормие, като едва тогава Орела освободи захвата си.