Начало ММА Хабиб предупреди Конър да внимава в Абу Даби

Хабиб предупреди Конър да внимава в Абу Даби

Хабиб предупреди Конър да внимава в Абу Даби
0

Шампионът на UFC в лека категория – Хабиб Нурмагомедов (27-0), изпрати послание към последния си противник в Октагона – Конър МакГрегър (21-4).

В момента руснакът се готви за предстоящия си двубой с Дъстин Порие (25-5), който ще оглави UFC 242 в Абу Даби на 7-ми септември. Преди известно време президентът на организацията Дейна Уайт каза, че има вероятност 30-годишният ирландец да гледа сблъсъка на живо и това разбуни духовете. „Орелът“ очевидно не е притеснен по никакъв начин от евентуалното присъствие на „Всеизвестния“.

Дори напротив, Хабиб предупреди Макгрегър да внимава в картинката и да не прави никакви изцепки, защото може и да не си тръгне от столицата на Обединените арабски емирства.

„Да напуснеш Абу Даби е далеч по-трудно от това да напуснеш Ню Йорк“, заяви дагестанецът, визирайки инцидента със автобуса, когато бившият шампион потроши возило пълно с бойци на UFC.

„Ако планира да дойде, по-добре да седи мирен и да наблюдава битките, защото там ще му е невъзможно да прави неговите си номера. Абу Даби не е място, на което да се правиш на клоун. Нека заповяда, но там глупостите му няма да минат“, сподели непобеденият шампион.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.