Начало ММА Хабиб: Трябваше да слушам майка ми повече
0

Хабиб: Трябваше да слушам майка ми повече

Хабиб: Трябваше да слушам майка ми повече
0

Хабиб Нурмагомедов разкри информация около бита на семейството му и отношенията му с неговата майка. Дагестанецът публикува видео в Инстаграм, в което той отговаря на въпросите на негов млад почитател.

„Не слушах винаги майка ми, защото тя не ми дърпаше ушите. Слушах баща ми, защото знаех, че наказанията при него са сериозни. Трябваше да слушам майка ми повече“, сподели Нурмагомедов.

Непобеденият ММА боец разказа, че сега майка му се чувства много добре. Тя е имала труден период на адаптация, когато семейството на Хабиб са се преместили да живеят от родното им село Сидли в Махачкала, столицата на Дагестан, но сега се радва на спокоен живот.

„Когато тренирахме по два пъти на ден с брат ми, тя трябваше да пере на ръка със студена вода екипировката ни. Сега натискаме едно копче и пералнята върши всичко сама. Дори не и се налага и да мие чинии. Сега е много по-лесно за нея“, добави „Орела“.

Хабиб е второто от три деца на семейството, има по-голям брат Магомед и по-малката сестра Амина.

„Всеки има добра майка. Важно е баща ми да не чува това, но майка ми винаги е на първо място“

Бащата шампиона в лека категория на UFC е Абдулманап Нурмагомедв – известен спортист и ветеран от армията, носител на множество спортни призове. Той е бивш борец с умения и в други бойни спортове.

View this post on Instagram

🤲

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".