Начало ММА Хабиб вижда Холоуей като №1 в историята
0

Хабиб вижда Холоуей като №1 в историята

Хабиб вижда Холоуей като №1 в историята
0

Хабиб Нурмагомедов посочи Макс Холоуей като потенциален победител в любимата класация на всички фенове – най-добър за всички времена.

“Благословения” спечели по категоричен начин мача си с Келвин Катар през уикенда, като си заслужи добри думи от страна на много бойци и специалисти. Към тях се присъедини и “Орела”, който очаква от него да вдигне още нивото си и да влезе в историята на ММА.

“Мисля си за Макс, той вече е един от най-добрите, които са се състезавали в ММА. Може би е един от най-добрите в категория “перо” за всички времена. Това беше най-доброто му представяне. Не е прекалено възрастен, пред него има още много мачове в UFC. Ще бъде в пиковата си форма може би през тази или следващата година. Не беше така, когато беше шампион, времето му ще дойде, тъй като е фокусиран върху работата си. Наистина много харесвам Макс. Трябваше да се бием през 2018 г. В края на тази година или през следващата ще дойде неговият момент. Това беше невероятно представяне, но в бъдеще ще има възможност да се докаже и, може би, да стане най-добрия боец в историята”, коментира Хабиб.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.