Начало ММА Хабиб: За мен парите не са всичко

Хабиб: За мен парите не са всичко

Хабиб: За мен парите не са всичко
0

Бившият шампион на UFC Хабиб Нурмагомедов разкри, че преди една година е била отправена оферта към него за битка с Флойд Мейуедър. Предложението към шампиона по ММА е било за зрелищен боксов мач, подплатено с огромен финансов хонорар.

,,Вероятно хората не ме разбират. Разбира се, всеки обича парите, но това не е всичко за мен. Аз съм добре с парите си. Ако Господ ми даде време да похарча всички тези пари, ще бъде много добре“, коментира руснакът.

Хабиб сложи край на впечатляващата си кариера през месец октомври 2020-та година, след като защити титлата на UFC в лека категория в мач с Джъстин Гейджи. Дагестанецът спечели със задушаване (армбар) още във втория рунд.

,,Правенето на пари е едно, а как да ги харчите е друго. Прекратих кариерата си и сега съм изправен пред задачата да се разпореждам със спечелените пари“, призна Нурмагомедов.

Хабиб за пореден път отрече своето завръщане в клетката.

,,Имаме човек, който трябва да вземе шампионския пояс там. Името му е Ислам Махачев. Той трябва да върне титлата на Дагестан. В края на следващата година отново ще имаме колана“, каза Хабиб.