Начало ММА Хабиб заплаши своя треньор (ВИДЕО)

Хабиб заплаши своя треньор (ВИДЕО)

Хабиб заплаши своя треньор (ВИДЕО)
0

Хабиб Нурмагомедов, който е бивш абсолютен шамшион в лека категория на UFC, заплаши своя треньор Хавиер Мендес, че… ще го блокира в Instagram.

Това се случи по време на тренировки в академията на Мендес, която се намира в Сан Хосе, Калифорния. Там непобеденият на професионална сцена боец се учи да бъде наставник.

„Тренер, ти трябва да се забавляваш на всеки момент с мен, защото много скоро аз ще те блокирам“, заяви „Орела“ в профила си в Instagram.

Причината за това не е ясна, но най-вероятно е след случилото се преди няколко дни. Тогава самият Хавиер Мендес влезна в ново амплоа, снимкайки Хабиб и един от приятелите му – Фарук.

„Учителствуване срещу Instagram. Фарук прекъсна треньорските задължения на Хабиб, а понякога аз съм продуцент“, написа Мендес в профила си в социалната мрежа. Във видеото наставникът на „Орела“ пита Нурмагомедов каква е причината да бъде в залата като си прави снимки за социалните мрежи, а не да бъде негов асистент-наставник.

Хабиб не му остава длъжен, заявявайки, че Мендес също използва много Instagram и въпреки отклонението е по-фокусиран от него. В крайна сметка нещата завършват с приятелско пляскане на ръце („Give mi five“).