Начало ММА Хали Бери напусна октагона със счупени ребра (видео)
0

Хали Бери напусна октагона със счупени ребра (видео)

Хали Бери напусна октагона със счупени ребра (видео)
0

Една от най-желаните жени на планетата – Хали Бери плати сериозна цена, търсейки максимално доближаване до истинския живот на бойците от ММА. Красивата актриса, която нееднократно се е показвала като изключителен екшън герой, дебютира и като режисьор.

Носителката на „Оскар” го направи съчетавайки работата с водещата звезда в новия филм на „Нетфликс” – „Bruised”. Бери, която на 14 август ще навърши 55 години (едва ли някой може да й даде толкова), до такава степен се е вживяла в ролята на боеца Джаки Джъстис, че е напуснала октагона със счупени ребра!

Хали Бери е преобразена в ролята на боец от ММА

Инцидентът се е случил още в първия ден на снимки, като координаторът по каскадите Ерик Браун също потвърждава за него. „Беше наистина ненормална контузия. Но тя просто е такава – Хали е специален случай. Снимал съм с безброй актьори и почти нито един от тях няма такава работна етика”, коментира той.

Ролята на Джаки Джъстис първоначално е била предвидена за друга актриса – Блейк Лайвли. След като Хали Бери обаче е взела режисьорската позиция, е решила сама да се заеме със задачата. Любопитното е, че тя не за пръв път чупи ребра при заснемане на екшън сцени. Красавицата я сполетява сходна травма и за филма „Джон Уик 3”, когато чупи три ребра.