Начало ММА Конър подхвана Кормие, но получи солидна контра (видео)
0

Конър подхвана Кормие, но получи солидна контра (видео)

Конър подхвана Кормие, но получи солидна контра (видео)
0

Конър Макгрегър изглежда се намира в отлична форма, що се касае до използването на социалните мрежи. Бившият световен шампион на UFC в две различни категории първо публикува грозен коментар по отношение бащата на Хабиб Нурмагомедов, който в последствие изтри. Сега на дневен ред е един от добрите приятели на „Орела” и също бивш световен шампион в две категории – Даниел Кормие.

Ноториъс” отново публикува, а след това изтри серия от постове по повод поведението на Ди Си. В тях той обвинява бившия №1 в тежка категория, че излиза пиян да коментира мачове.

Даниел Кормие е дебела развалина. Появи се пиян за медийното събитие в същия ден, в който трябваше да анонсира мой мач. Пиян по време на работа? Ден преди да е коментатор на най-големия мач в историята? Това е безкрайно неуважително към професията и заслужава уволнение”, гласят част от коментарите му.

Кормие обаче не остана безучастен към всичко това. Бившият шампион е част от коментаторите на UFC и ESPN, като именно пред медийният гигант взе отношение по темата.

Макгрегър, чуй ме, приятел. Престани да се притесняваш за мен. Не мисли за нещата, които казвам. Не се притеснявай за това как се обличам и как изглеждам. Притеснявай се за пичовете, които не спират да ти ритат задника всеки път, когато се качиш в октагона”, коментира Ди Си.

Приятелството на Хабиб и Кормие може би е в основата на отношението на Конър към американската легенда

Легендата допълва: „Не съм аз човекът, за когото да се притесняваш относно мачовете си. Аз се оттеглих и си живея живота. Излез от интернет. Успокой се, защото аз просто си върша работата. Започни и ти да вършиш твоята”.

Кормие споделя още, че в ролята си на коментатор винаги ще казва това, което вижда. И ако това означава да похвали Конър за представянето му в клетката, той ще го направи с удоволствие.