Начало ММА Холоуей и Родригес „празнуват“ заедно в линейка след UFC Vegas 42 (ВИДЕО)
0

Холоуей и Родригес „празнуват“ заедно в линейка след UFC Vegas 42 (ВИДЕО)

Холоуей и Родригес „празнуват“ заедно в линейка след UFC Vegas 42 (ВИДЕО)
0

След пет рундова война в главната битка на събитието UFC Vegas 42, Макс Холоуей и Яир Родригес трябваше да бъдат транспортирани с линейка до болница. Преди да бъдат откарани от различни линейки те използваха момента да се снимат заедно и да „отпразнуват“ битката си.

Камерите на близкостоящи уловиха момента с двамата бойци, които сътвориха двубой претендент за престижната награда „Битка на годината“.

„UFC Vegas 42“ се проведе неделя сутрин (14.11) в Лас Вегас. Макс надделя в битката с единодушно съдийско решение и така записа втора поредна победа. В предишния си двубой той надигра Келвин Катар и „изплува“ след две поредни загуби от Александър Волкановски.

Родригес се върна в октагона след пауза от две години. В последната си изява в клетката той се изправи срещу Джереми Стивънс. Двубоят завърши без победител, тъй като бе спрян заради непозволено бъркане в очите.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".