Начало ММА Хорхе Масвидал се впуска в състезание извън клетката
0

Хорхе Масвидал се впуска в състезание извън клетката

Хорхе Масвидал се впуска в състезание извън клетката
0

Хорхе Масвидал ще изиграе среща по различни от тези на ММА правила. Бившият претендент за титлата в полусредна категория на UFC ще се изправи срещу шампиона на американската лига по „Cornhole“ Коди Хендерсън тази сряда. Това съобщава ММА репортера Ариел Хелуани.

„Cornhole“ е развлекателна игра, в която играчите се опитват да уцелят дупки върху дъска с торби, които са пълни с пясък. Победителят в сблъсъка се определя, когато един от двамата достигне 21 успешни хвърляния, които са попаднали в дупките. Шампионът Хендерсън ще даде преднина от 15 точки на Масвидал.

„Имам най-бързия нокаут в ММА и сега ще направя най-бързия нокаут в историята на „Cornhole“, заяви шеговиро Масвидал.

Ето как изглежда един двубой по правилата на „Cornhole“:

„Геймбред“ е познат с нюха си към предизвикателствата. Освен, че е бил редовен участник в организирани улични битки в годините преди да се захване професионално с ММА, в последната си битка той се изправи срещу шампиона при 77-килограмовите Камару Усман само с 6 дни предизвестие. Въпреки липсата на пълен подготвителен лагер и многото килограми, които трябваше да свали преди официалното претегляне, Масвидал показа сърце на воин и бе достоен противник на Усман през всички пет рунда.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".