Начало ММА Хърватски ММА боец загуби пръст във фермата си (18+)
0

Хърватски ММА боец загуби пръст във фермата си (18+)

Хърватски ММА боец загуби пръст във фермата си (18+)
0

Хърватският ММА боец Зоран Джоджи остана с един пръст по-малко при инцидент във фермата си.

Той се прости с кутрето на дясната си ръка, като сподели снимки от контузията в социалните медии. Според местните медии, Джожи е вършил обработвал земеделска площ и, когато е приключвал, при опит да машината, с която е работил, тя е захванала ръката му. Малкият пръст на дясната му ръка веднага е бил натрошен, но, вместо да отиде в болницата и да получи помощ, Зоран се е превързал сам и е довършил започнатото. Джоджи, който живее в село Фердинандовац, е потърсил медицински грижи по-късно, но в болницата са му казали, че няма как да му пришият обратно пръста.

Загубата изглежда не притеснява ММА боеца и той е категоричен, че възнамерява да продължи кариерата си с 9 пръста на ръцете. „Това не е контузия, която би ме спряла да се бия. Даже не мисля да отлагам следващия си мач. Свикнал съм на много по-голяма болка в ММА, много повече ме е боляло на ринга, отколкото когато машината ми хвана ръката“, призна Джоджи.

На ринга хърватинът има 11 победи, 13 загуби и едно равенство в 25 двубоя, като се очаква да се бие отново на 19 октомври в Сърбия. Негов съперник ще бъде Тархан Ибрагимов, известен като „Хълк“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.