Начало ММА Ян Блахович отново промени мнението си: Бях по-близо до победата, отколкото Анкалаев

Ян Блахович отново промени мнението си: Бях по-близо до победата, отколкото Анкалаев

Ян Блахович отново промени мнението си: Бях по-близо до победата, отколкото Анкалаев
0

Полският състезател по смесени бойни изкуства, бивш шампион на UFC в полутежка категория – Ян Блахович, отново промени решението си за битката с руснака Магомед Анкалаев.

Двамата се изправиха един срещу друг на UFC 282 и сблъсъкът завърши наравно. Веднага след двубоя Блахович каза, че коланът е трябвало да бъде даден на Анкалаев. След това той каза, че равенството е справедлив резултат. Сега Ян вярва, че е бил по-близо до победата.

Биха се напразно: Анкалаев и Блахович с равенство, поясът е вакантен (ВИДЕО)

Гледах тази битка няколко пъти и чух много мнения. Да, след двубоя казах, че коланът трябва да бъде даден на Анкалаев. Но казах това, защото визирах само петия рунд. Мислех само за него, напълно забравих за останалата част от битката. Джо Роган, когато влезе в октагона, каза, че съм загубил. Но той сгреши. Всички, които смятат, че съм загубил битката, гледат само последния рунд. За мен равенството е справедливо решение. Но сериозно, мисля, че бях по-близо до победата от Анкалаев. Още един удар и щеше да е технически нокаут„, каза Блахович, цитиран от MMA Fighting.

тагове: