Начало ММА Запознайте се с боеца и програмист Тайуан Клакстън
0

Запознайте се с боеца и програмист Тайуан Клакстън

Запознайте се с боеца и програмист Тайуан Клакстън
0

Боецът на Белатор Тайуан Клакстън смята, че е един от най-умните ММА бойци, защото когато не е боец…той е програмист.

Един от най-перспективните бойци в категория перо на Белатор, Клакстън, ще стъпи в битка на събитието Белатор 221 срещу Джош Бенет този уикенд, а преди събитието сподели пред американските медии за уеб програмирането му и пътя му в бойните спортове.

Боецът от Охайо програмира от три години и половина и споделя, че се е научил сам, четейки материали онлайн. От скоро той се среща с ментор веднъж месечно, който му давал много домашна работа.

Непобеденият боец споделя, че когато не тренира за битка, отделя между 60 и 80 часа седмично за програмиране, но по време на подготвителен лагер цифрите намалят на половина.

24-годишният боец планува да се бие професионално още шест или седем години и след това да се отдаде на програмирането. Клакстън вярва, че след две години ще е шампион на Белатор, а по това време ще е толкова добър програмист, че няма да му се налага да се бие.

„Докато другите бойци гледат Game of Thrones или играят видео игри, когато не тренират, аз се подготвям за живота след ММА.“, споделя американецът.

Вижте цялото интервю с Клакстън и невероятния му нокаут с летящо коляно в последната му битка в Белатор:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.