Начало ММА Жените в UFC, които увеличиха своите гърди (СНИМКИ)
0

Жените в UFC, които увеличиха своите гърди (СНИМКИ)

Жените в UFC, които увеличиха своите гърди (СНИМКИ)
0

Жените, които са в UFC, се забелязват не само заради спортните резултат. Желанието им да влязат в новините ги насърчава да работят здраво в залата, но и да не забравят за външния си вид. Някои от тях се решиха на хирургически интервенции, за да уголемят гърдите си – Пейдж Ванзант, Рейчъл Остович, Йоанна Йенджейчик, Пърл Гонсалес и Беки Ролингс.

Ето как се промениха топ дамите на UFC:

Пейдж Ванзант
Един от най-популярните жени-бойци на нашето време е американката Пейдж Ванзант. Освен с ММА боевете, тази красавица е известна с участието си в шоуто „Танцувай със звездите“. Също така активно се бори за правата на жените и многократно говори за тежкото си минало, в което е била изнасилвана.

Пейдж не се срамува от красотата си и често публикува голи снимки в социалните мрежи. Тя също е честна в разговорите си и не се поколеба да признае пред TMZ, че е увеличила гърдите си.

„Да, наистина го направих. Аз съм момиче и винаги съм искал цици. Но те никога не се появиха, затова си ги купих“, сподели Ванзант.

Ванзант има 12 професионални двубоя по ММА, от които 8 в UFC. В тях записа 5 победи и три загуби.

Рейчъл Остович
Наскоро Рейчъл Остович се оплака на феновете си за „излишните“ килограми, натрупани по време на карантината на коронавирус. Феновете успокояваха момичето, казвайки, че тя става само „по-сочна“ .

В UFC 29-годишната Рейчъл има три двубоя: тя победи Карин Геворгян, а след това загуби от Монтана де ла Роуз и Пейдж Вансант. Последният влизане в клетката на Остович датира от януари 2019 година.

Йоана Йенджейчик
Бившата шампионка в лека категория на UFC Йоана Йенджейчик е едно от най-известните момичета в UFC. Последният двубой остави ужасен хематом по лицето на полякинята.
Подобно на много жени борци, и тя е надградила гърдите си до забележими размери. Шампионът Вайли Джан преди двубоя им дори се опасяваше, че Йоанна няма да може да наддава на тегло поради големите импланти!

Пърл Гонсалес
Преди дебюта си в UFC Пърл Гонсалес научи, че Държавната комисия на Ню Йорк може да не я допусне до двубой заради импланти в гърдите си. След много разправии все пак получи разрешение да се бие.

Изминаха почти три години от последната изява на Гонсалес в UFC. Сега тя се бие в Invicta FC, където статистиката ѝ е 4-2.

Беки Ролингс
Скандалната австралийски Беки Ролингс има седем двубоя в UFC, а сега е боец ​​на „Белатор“. През 2016 г. тя самата уведоми последователите си в социалните мрежи, че си е сложила силикон.

„Доволна съм от работата, която бе свършена в Мексико. Изглежда естествено, но все пак е коренна промяна“, каза тогава Ролингс.