Начало ММА Живко Стоименов получава нов шанс в GMC след загубата

Живко Стоименов получава нов шанс в GMC след загубата

Живко Стоименов получава нов шанс в GMC след загубата
0

Живко Стоименов се е понравил с действията си при загубата от Мохамед Грабински. Двамата се изправиха един срещу друг на 77 килограма в Дуисбург, Германия.

Българинът панда след ТКО във втория рунд, но е оставил позитивно впечатление и получава моментална покана за нов сблъскък на German MMA Championship.

„Приятели, за съжаление загубих мача за временната титла на GMC срещу много труден и опитен противник“, Стоименов публикува в Instagram.

„Без оправдания!“

„Връщаме се още другата седмица в залата да работим над грешките и да се завърнем с победа в същата организация, от която ни беше дадена възможност за следващ мач!“

Стоименов благодари на всички свои приятели и фенове за подкрепата и хубавите пожелания.

 

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.