Начало Други Алистър Овърийм също ще дебютира в кеча

Алистър Овърийм също ще дебютира в кеча

Алистър Овърийм също ще дебютира в кеча
0

Алистър Овърийм ще участва в кеч двубой срещу Адам Шер, известен в WWE под името Броун Строуман. Това ще е първата подобна изява на Овърийм. Събитието е част от веригата Wrestling Entertainment Series (WES) и ще се проведе в Нотингам, Англия. Срещата им ще е главен мач на вечерта.

Алистър вероятно търси с какво да уплътни свободното си време, докато чака мач в кикбокс организацията GLORY. Той трябваше да срещне звездата Рико Верхувен, но отпадна от двубоя заради контузия. Овърийм подписа с GLORY след като контракта му с UFC изтече миналата година и той беше освободен от федерацията. В UFC записа победи над именити съперници като Брок Леснар, Джуниор Дос Сантос, Франк Мир и др.

Адам Шер, бъдещият му съперник в кеча, също споделя подобна съдба. Той беше част от най-голямата кеч федерация WWE, но беше уволнен от Винс Макмеън. В WWE Шер бе известен с името Броун Строумен. През 2019г. той участва в двубой с друга звезда на бойните спортове – линейният боксов шампион Тайсън Фюри. Шер има впечатляваща физика от 205см ръст и тегло от 140кг., която изобщо не му пречи да бъде атрактивен кечист.

Все още не знаем дали Овърийм планува кариера като кечист, подобно на суперзвездата Брок Леснар и Ронда Роузи или ще бъде по-скоро единична проява.