Начало Други Благотворителната инициатива на Pro Fight за СМА – продължава
0

Благотворителната инициатива на Pro Fight за СМА – продължава

Благотворителната инициатива на Pro Fight за СМА – продължава
0

След като на последната гала организирана от Pro Fight се направи всичко възможно да се съберат пари и да се запознаят максимално повече хора с децата, които имат СМА, сега от Pro Fight продължават това, като пуснаха официално писмо към всички вас.

„Уважаеми приятели,

Преди повече от месец ние в екипа на Pro Fight се трогнахме от една история… история за истинската сила… Но не тази сила които всички ние добре познаваме – която сгъва тежкия боксов чувал на две, изтласква 200 кг от лежанката, праща противника на земята – въобще, не тази сила към която съзнателно или подсъзнателно се стремим…

А силата, която видяхме в очите на едни малки и абсолютно невиновни за нищо деца, които едва ли някога ще изпитат удовлетворението от силата във така любимия ни първичен вид… Те ни трогнаха с отношението си към живота, със вярата, надеждата и искрите в очичките си…

Вие също ги видяхте на Pro Fight 6 на 07.10 и по вашата реакция, смятаме, че сте почувствали като нас…..

Ето малко подробности за дечицата, заболяването им, и кампанията, която Pro Fight направи заедно с Деян Топалски…..

СМА БЪЛГАРИЯ:
Да, децата, родени с рядкото генетично заболяване „Спинална мускулна атрофия“, са по-силни и непримирими от всеки друг, защото ежедневието им е низ от малки битки. Ние всички, в рамките на дарителската кампания, доказахме, че битките се водят по-лесно, когато имаш приятели зад гърба си. А приятели бяхте всички вие, присъстващите на гала вечерта, които дарихте не само финансова, но и емоционална подкрепа на нашите герои!

Резултатът е, че само на гала вечерта Pro Fight 6 събрахме над 2.600 лв., които ще използваме за закупуването на спомагателни колела, които да раздвижват дечицата.

radi0001Също така, Властелинът на килограмите, здравия бой и шоуто Христо Йорданов, показа че сърцето му е голямо поне колкото бицепсите и направи трогателно изказване, без никаква предварителна подготовка… Освен това той предложи фланелката с която излезе за победния си бой, за организиране на търг, средствата от който да отидат за каузата на дечицата болни от СМА….

Нашият президент, г-н Стефан Маринов реагира спонтанно и предложи 500 лв. за нея, но ние сме длъжни да изпълним желанието на Христо, както и да направим хората, които ще се включат и получат фланелката още по-горди и по доволни:

Затова, предлагаме Boec.BG като най-голямата онлайн медия за бойни изкуства да хоства търга, който да се проведе при следните условия: желаещите да помогнат да постват под обявата или в лично съобщение до Боец.бг (ако желаят да запазят анонимност) своите предложения. Както знаете, вече имаме предложена цена, и тя е 500 лв… Срокът за вашите предложения е една седмица от датата на тази публикация.

Но: за да изкажем благодарността си към този или тези, който е помогнал най-много на децата в нужда, ние от Pro Fight добавяме към фланелката напълно безплатно и ВИП МАСА за 8 човека за Pro Fight 7, както и (при желание) бекстейдж снимки и контакт с бойците и организаторите….

Предварително благодарим на всички които ще откликнат, от името на малките бойци…. Те го заслужават……

Господ да Ви закриля!

Pro Fight, Ради, Стефчо и всички останали дечица със СМА.“

Ако желаете да дарите надежда на децата и младежите със „Спинална мускулна атрофия“, можете да го направите по банков път:
BIC: FINVBGSF
IBAN: BG62FINV91501216827732
Титуляр: СМА България
За повече информация можете да се свържете с фейсбук страницата на Фондация СМА:
https://www.facebook.com/smabulgaria/

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.