Начало Други Бойно шоу ще представи отборът по олимпийско таекуондо

Бойно шоу ще представи отборът по олимпийско таекуондо

Бойно шоу ще представи отборът по олимпийско таекуондо
0

Бойно шоу и уникални техники ще представи демонстративният отбор по олимпийско таекуондо в парк „Рила“ в Дупница.

Събитието се организира от Посолството на Пакистан в България и община Дупница. То започва в 17:00 часа с танцувална програма и дегустация на манго (Пакистан е „Меката“ на този плод).

Същинската част започва в 19:00 часа когато демо-отборът на Българска федерация по таекуондо ще представи бойното си шоу на сцената на парк „Рила“ в Дупница, откъдето е и световният шампион при кадетите – Александър Джорджев.

Източник: gong.bg

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".