Начало Други Даниел Иванов прекъсна черната серия в Токио

Даниел Иванов прекъсна черната серия в Токио

Даниел Иванов прекъсна черната серия в Токио
0

Българският сумист Даниел Иванов, носещ прозвището Аоияма, сложи край на серията си от шест последователни загуба на Големия майски турнир в Токио (Япония).

В осмия ден на надпреварата „комусуби“ Аоияма се наложи над „одзеки“ Такакейшо и записа втори успех. Българинът събори по лице на земята съперника си с техниката „хатакикоми“ и вече има баланс от 2 победи и 6 поражения.

В понеделник в деветия ден на турнира Аоияма ще има за съперник „маегашира-1“ Котошогику, който е с 3 победи и 5 загуби. Така борецът от Елхово има шанс да се изравни с него в класирането.

Начело остават „йокодзуна“ Какурю, „секиваке“ Точиношин и „маегашира-8“ Асанояма с по 7 успеха и 1 поражение. Изненадващо днес Какурю и Точиношин отстъпиха, съответно на Тамаваши и Ендо. От това се възползва Асанояма, който ги настигна с победа над Такарафуджи.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.