Начало Други Дрю Макинтайър допълни отбора на Рик Светкавицата за сблъсъка с Хоган

Дрю Макинтайър допълни отбора на Рик Светкавицата за сблъсъка с Хоган

Дрю Макинтайър допълни отбора на Рик Светкавицата за сблъсъка с Хоган
1

Родният кечист Русев ще бъде част от тима на Хълк Хоган за мегасблъсъка в Рияд.

Дрю Макинтайър е последният 5-ти избор на легендата в кеча – Рик „Светкавицата“ за сблъсъка срещу отбора на друга звезда от близкото минало – Хълк Хоган.

Капитанската лента в тима на „Светкавицата“ ще носи Ренди Ортън. Част от отбора са и Крал Корбин, Шинсуке Накамура и Боби Лешли, който е в любовна афера с жената на Русев – Лана.

Отборът на Хълк Хоган е ясен отдавна. Първоначално за капитан на отбора бе обявен универсалният шампион на WWE – Сет Ролинс, но поради факта, че той влезе във вражда за титлата с Брей Уайът, трябваше да бъде сменен. На негово място с капитанската лента ще бъде друга звезда на федерацията – Роман Рейнс, който е братовчед в живота на Дуейн Джонсън – Скалата. Русев бе избран под номер 2 от „Супер Разрушителя“, а останалите в тима на Хоган са новоизгряващите звезди Рикошет, Шорти Джи и Али.

Мега сблъсъкът, противопоставящ общо 10 кечисти – по пет в двата отбора, е основен на събитието на WWE, което ще се проведе на 31 октомври, на около 70-хилядния стадион „Крал Фахд“, в Рияд, Саудитска Арабия.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".