Начало Други Дрю Макинтайър допълни отбора на Рик Светкавицата за сблъсъка с Хоган

Дрю Макинтайър допълни отбора на Рик Светкавицата за сблъсъка с Хоган

Дрю Макинтайър допълни отбора на Рик Светкавицата за сблъсъка с Хоган
0

Родният кечист Русев ще бъде част от тима на Хълк Хоган за мегасблъсъка в Рияд.

Дрю Макинтайър е последният 5-ти избор на легендата в кеча – Рик „Светкавицата“ за сблъсъка срещу отбора на друга звезда от близкото минало – Хълк Хоган.

Капитанската лента в тима на „Светкавицата“ ще носи Ренди Ортън. Част от отбора са и Крал Корбин, Шинсуке Накамура и Боби Лешли, който е в любовна афера с жената на Русев – Лана.

Отборът на Хълк Хоган е ясен отдавна. Първоначално за капитан на отбора бе обявен универсалният шампион на WWE – Сет Ролинс, но поради факта, че той влезе във вражда за титлата с Брей Уайът, трябваше да бъде сменен. На негово място с капитанската лента ще бъде друга звезда на федерацията – Роман Рейнс, който е братовчед в живота на Дуейн Джонсън – Скалата. Русев бе избран под номер 2 от „Супер Разрушителя“, а останалите в тима на Хоган са новоизгряващите звезди Рикошет, Шорти Джи и Али.

Мега сблъсъкът, противопоставящ общо 10 кечисти – по пет в двата отбора, е основен на събитието на WWE, което ще се проведе на 31 октомври, на около 70-хилядния стадион „Крал Фахд“, в Рияд, Саудитска Арабия.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.