Начало Други Дъщерята на „Скалата“ вече е част от Световната федерация по кеч

Дъщерята на „Скалата“ вече е част от Световната федерация по кеч

Дъщерята на „Скалата“ вече е част от Световната федерация по кеч
0

Тя е четвърто поколение кечист от тази фамилия

Симон Джонсън е най-новото попъление на Световната федерация по кеч. Дъщерята на легендата в този спорт и настояща световна кино звезда – Дуейн Джонсън – „Скалата“ направи първи стъпки в развлекателния спорт. Новината съобщиха от WWE, показвайки част от тренировките на 18-годишната Джонсън, която се подготвя в центъра за развите на организацията.

Щастливият баща не пропусна да поздрави дъщеря си, пускайки емоционален пост в социалните мрежи.

„Мечтите не са само за мечтатели. Поздравления за моята първородна дъщеря, че официално подписа договор с WWE и е на път да се превърне в първата спортистка на федерацията от четвърто поколение кечисти. Носи гордо нашето фамилно име, но пътят ти винаги ще бъде твой, за да създаваш, печелиш и притежаваш. Толкова съм горд. Изживей мечтата си. На работа“, написа Скалата в профила си в Instagram, добавяйки и снимка на прегърнатите баща и дъщеря.

Дядото на Дуейн Джонсън е първо поколение кечист от тази фамилия в Световната федерация по кеч – Питър Майвия. От 1982 до 1988 година, след смъртта му, бабата на Скалата по майчина линия става ръководител на кеч компания. Малко по-късно в звезда на WWE се превръща бащата на Дуейн – Роки Джонсън, който съвсем наскоро почина на 75-годишна възраст.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".