Начало Други Миро сподели спомен преди първия си сблъсък в кеча (СНИМКА)

Миро сподели спомен преди първия си сблъсък в кеча (СНИМКА)

Миро сподели спомен преди първия си сблъсък в кеча (СНИМКА)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW сподели момент от старта на своята професионална кариера в развлекателния спорт.

Млад лъв преди първия си мач! Познайте на колко години съм тогава, написа българския кечист  в профила си в Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miroslav Barnyashev (@tobemiro)

Преглед на официалната статистика на родния кечист показва, че това трябва да е между 2008 и 2010 година. Миро стартира кариерата си под псевдонима „Мирослав Макаров“ в края на 2008 година в New Wave Pro Wrestling. На снимката, обаче Барняшев е с тениска с второто си прозвище, а именно „The Bashing Bulgarian“. Той се представя под това име в академията на Гангрел, а първият ми сблъсък под това име е загуба от самия Гангрел във Vendetta Pro Wrestling – на 24 януари 2010 година.

Миро има зад гърба си общо 893 срещи в кеча, от които е спечелил 411, завършил е наравно в 9 и е загубил 473.

В момента той е част от най-бързо развиващата се кеч компания в света – All Elite Wrestling – AEW. Там пловдивчанинът е непобедим, имайки статистика от 6 успеха и нито едно поражение.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".