Начало Други Лана за пореден път провали Русев срещу Лешли (ВИДЕО)

Лана за пореден път провали Русев срещу Лешли (ВИДЕО)

Лана за пореден път провали Русев срещу Лешли (ВИДЕО)
0

Драмата между родния кечист и бившия ММА боец няма край.

Българската звезда в WWE – Русев бе на път да си осигури победата в поредния сблъсък с Боби Лешли, но бившата любима на пловдивчанина – Лана се намеси и по този начин наклони везните в полза на новия си любим.

В препълнената зала в Кентъки, САЩ, зрителите видяха пореден зрелищен сблъсък между родния атлет и бившия ММА боец. Двамата кечисти излязоха на ринга в шоуто Monday Night Raw и изиграха стойностен сблъсък до момента, в който нашенецът не взе превес. Тогава той реши да използва специалитета си – хватката за предаване „The Accolade“, но в тогава Лана се опита да влезе на ринга и засуети плана на „Българския Брут“. Това спомогна на Боби Лешли и той се съвзе, атакувайки непозволено нашенеца, зад гърба на съдията.

В този момент край ринга се появи звездата при жените – Лив Морган. Тя се скара с Лана, като бившата съпруга на българина дори изля чаша вода в лицето на Морган, а малко след това я удари и в загражденията. Всичко това стана пред очите на Русев, който явно бе забравил, че е в сблъсък с Лешли, а новия любим на Лана точно това и чакаше и контраатакува, взимайки победата.

Малко по-късно стана ясно, че следващият понеделник в Monday Night Raw ще се проведе сблъсък, противопоставящ Русев и Лив Морган от едната страна и Лана и Боби Лешли от другата.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.