Начало Други Русев подписа развода и си осигури сблъсък с Лешли (СНИМКИ+ВИДЕО)

Русев подписа развода и си осигури сблъсък с Лешли (СНИМКИ+ВИДЕО)

Русев подписа развода и си осигури сблъсък с Лешли (СНИМКИ+ВИДЕО)
0

Нашенецът счупи маса, хвърляйки Боби Лешли върху нея.

Родна звезда в кеча Русев отново бе главно действащо лице в шоуто Monday Night Raw, което се проведе в Грийнвил, Южна Каролина, САЩ.

Българинът и половинката му Лана бяха извикани на ринга от Джери Лоуър Кинг, за да подпишат документите за развод. Първа на ринга се качи съпругата на родната звезда, която се постара да опетни името на пловдивчанина, засипвайки го с не малко лоши думи.

Малко след това Кинг привика Русев да заповяда на ринга като публиката избухна при неговото излизане. След продължаващи нападки от страна на Лана, родният кечист заяви, че е готов да подпише документа първи. Това вбеси новата любима на Лешли. Тя взе свидетелството за развод и заяви, че ще бъде първата, която ще го разпише.

Русев явно искаше точно това да се случи. „Българския Брут“ обяви, че иска сблъсък с Боби Лешли. В този момент в залата се появи и бившият ММА боец като двамата с Русев си спретнаха нов бой на и около ринга.

За финал нашенецът хвърли Лешли върху масата, на която бяха подписани документите за развод.

Сблъсъкът между двамата вече е реалност. Те ще се срещнат още тази неделя на турнира „Маси, Стълби и Столове“ (TLC) в мач с маси на ринга.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.