Начало Други Лана се намеси и провали Русев срещу Лешли (СНИМКИ+ВИДЕО)

Лана се намеси и провали Русев срещу Лешли (СНИМКИ+ВИДЕО)

Лана се намеси и провали Русев срещу Лешли (СНИМКИ+ВИДЕО)
0

Това бе първи успех за бившия ММА боец над родния кечист.

Русев загуби мегасблъсъкът с Боби Лешли на турнира „Маси, стълби, столове“ на Световната федерация по кеч, който се проведе тази нощ българско време в препълнената зала „Таргет Център“ в Минеаполис, Минесота.

Срещата между двамата бе по-различна от обикновен кеч мач. В този, за да се определи победител, трябваше единият кечист да счупи с тялото на другия маса. Употребата на различни предмети като бухалка, заграждение, чук, вериги и т.н. бяха позволени като двамата се възползваха в максимална степен от това.

Още при излизането си на ринга, нашенецът получи огромна подкрепа от страна на публиката. Лешли пък излезе със своята любима Лана.

Сблъсъкът бе много равностоен като по едно време пловдивчанина стигна дотам да използва метално ограждение, за да вземе превез. То както помогна, така и и попречи на родния кечист. След удар на нашенеца, Лешли направи контра и хвърли със всичка сила Русев върху оребреното ограждение. Това доведе и до отток на гърба на „Българския брут“.

Вместо да отслаби нашенецът, това само го ядоса като до последно той държеше нещата в свои ръце, но тогава се намеси Лана, която скочи на връта на родния талант и му бръкна в очите. Това позволи на Лешли да се свести и да контраатакува.

След два удара в маси, вторият от които се оказа успешен (счупване на масата означава победа) донесе така желаната първа победа на Лешли над Русев.

Това бе първа индивидуална загуба за родната звезда в кеча от май месец насам. За последно той загуби от Мат Харди на 17 май в „Хаус шоу“ (шоу, което не се излъчва по телевизията), провело се в Берлин, Германия.

Вижте част от сблъсъка между двете звезди на WWE.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.