Начало ММА Ковингтън обвинява рефера за загубата си от Усман
0

Ковингтън обвинява рефера за загубата си от Усман

Ковингтън обвинява рефера за загубата си от Усман
0

Колви Ковингтън е на мнение, че битката му с Камару Усман не е трябвало да бъде спирана от главния рефер Марк Годард. Боецът отдели от времето си, за да нарогае реферът в Twitter.

„Обикновено хората не те прецакват в Отагона. Марк Годард, аз влизам в клетката, за да убия, или да бъда убит. Ти ме ограби. Ограби хората от честна битка“, написа Колби.

Американецът ескалира в публикацията си, като нарече Годард „фалшив“ рефер.

 

Претендентът се бунтува срещу решението на арбитъра непосредствено след края на срещата, а след това напусна клетката преди ръката на Усман да бъде вдигната.

„Аз съм просто момче от Орегон, което следва американската мечта. Работя здраво и получавам всичко по трудния начин от ден първи. Марк Годард днес ме ограби. Той остави опонента ми да се преструва на контузен и спря битката по-рано“, гласеше друга публикация на Колби, този път в Instagram.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.