Начало ММА Холоуей за съдиите в UFC: Накараха ме да плача два пъти през 2019
0

Холоуей за съдиите в UFC: Накараха ме да плача два пъти през 2019

Холоуей за съдиите в UFC: Накараха ме да плача два пъти през 2019
0

Макс Холоуей обяви, че не е доволен от съдийското решение след битката му с Александър Волкановски на UFC 245. Бившият шампион заяви на пресконференцията, че това е втори двубой през 2019-та, в който е ощетяван. Хаваецът визира и битката с Дъстин Порие за временния пояс в лека категория, когато отново загуби с единодушно съдийско решение.

„Първият рунд го изучавах и той го спечели, но от втория до петия спечелих всичко. Те (съдиите) са го видели по друг начин. Само тяхното мнение е от значение. Съдиите ме накараха да плача два пъти през 2019, така че се надявам 2020-та да е по-успешна“, заяви Макс.

„Благословения“ добави, че ще изгледа двубоят с Волкановски с отбора му и тогава ще говори с Дейна Уайт за следваща битка.

„Не искам да звуча като загубеняк. Не съм гледал запис от битката. Не знам какво се е случило. Мислех си, че съм направил достатъчно, но има трима край ринга, които не мислят така. Ще се върна, както ви казах, аз съм само на 28, хора“, показа оптимизъм Холоуей.

Пълен запис от пресконференцията след UFC 245 може да гледате тук:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.