Начало Граплинг Българин със златен медал от граплинг турнир във Великобритания

Българин със златен медал от граплинг турнир във Великобритания

Българин със златен медал от граплинг турнир във Великобритания
0

Българският граплър Стефан Петров завоюва златен медал от пресижен граплинг турнир във Великобратния. Родният талант, който се състезава за лондонския „10th Planet Hooligans“, спечели златното отличие в категория до 84 кг. на турнир от една от най-бързо развиващите се граплинг вериги в света – „Grappling Industries“. 

Петров стигна до златното отличие като премина конкуренция всички краища на Албиона. Българинът успя да запише победа чрез отказване и две победи по точки.

„Ден изпълнен с много емоции, малко грешки и удовлетворение за добрия завършек на годината. Благодаря на всички, които бяха там да ме подкрепят и на всички от „10thplanet London“ за здравите тренировки. Сега е време за празници. Пожелавам на всички Весела Коледа и хубаво посрещане на новата година“, написа Стефан във Facebook профила си след като бе окичен със златен медал.

Стефан Петров (в средата на снимката) и съотборниците му
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.