Начало Други Кралев към бойците: Продължавайте да прославяте нашата страна

Кралев към бойците: Продължавайте да прославяте нашата страна

Кралев към бойците: Продължавайте да прославяте нашата страна
0

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев връчи една от наградите „Златен пояс“ на Националната асоциация на бойните спортове. Събитието се организира за втора година, а за призовете се състезаваха над 40 000 състезатели, които членуват в 12-те федерации на Асоциацията.

„Изключително ми е приятно за втора поредна година да бъда част от годишните награди „Златен пояс“. Изпращаме една изключително успешна година“, започна Кралев. „Състезателите на всички федерации, членки на Асоциацията, спечелиха над 300 медала във всички възрастови групи от европейски и световни първенства, което е огромен успех. Знам, че тези отличия са стимул за младите бойци да защитават достойно честта на България. Именно безбройните медали и пълните зали са най-добрият атестат за Вашата работа.“

„Бъдете здрави, още по-ентусиазирани, ставайте все по-силни и продължавайте да прославяте нашата страна, както сте го правили и досега“, каза още Кралев.

Красен Кралев даде приза за „Ярка победа“, който бе завоюван от петкратната световна шампионка по самбо и златна медалистка от Европейските игри в Минск – Мария Оряшкова.

Статуетката получи нейната съотборничка в националния отбор и бронзова медалистка от последното Световно първенство – Ваня Иванова, защото Оряшкова е на подготвителен лагер.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.