Начало Други Златен пояс ще отличи най-добрите в бойните спортове за 2019 година

Златен пояс ще отличи най-добрите в бойните спортове за 2019 година

Златен пояс ще отличи най-добрите в бойните спортове за 2019 година
0

Годишните награди на Националната асоциация на бойните спортове ще се проведат на 15 декември от 17 часа в Sofia Event Center

За  втора поредна година Националната асоциация на бойните спортове ще проведе годишните си награди „Златен пояс“, с които ще отличи най-добрите състезатели и треньори през 2019 година. Церемонията ще се състои на 15 декември (неделя) от 17 часа в Sofia Event Center и ще бъде съпътствана от атрактивно шоу и демонстрации по кикбокс и муай тай, карате киокушин, таекуондо ITF, джу джицу, самбо, кендо, кудо, ушу, шотокан карате до, сумо, айкидо и канадска борба.

Тази година за престижните годишни награди ще се състезават над 40 000 спортисти, които членуват в 12-те федерации на Асоциацията. По време на церемонията ще бъдат връчени призове в пет категории – „Най-добър спортист – мъж“, „Най-добър спортист – жена“, „Най-добър треньор“, „Ярка победа“, „Вярност на традициите“. Всяка една от 12-те федерации ще има възможност да раздададе и три индивидуални награди на своите бойци.

Церемонията по награждаването е със свободен вход.

Годишните награди „Златен пояс“ 2019 се провеждат със съдействието на ЗАД „Армеец“ и М Кар София – BMW и MINI дилър.