Начало Други Елица Янкова със страхотна инициатива в Плевен (СНИМКИ)

Елица Янкова със страхотна инициатива в Плевен (СНИМКИ)

Елица Янкова със страхотна инициатива в Плевен (СНИМКИ)
0

Последната ни олимпийска медалистка в борбата ще води занимания по сутрешна гимнастика.

Елица Янкова посети СУ „Иван Вазов“ в град Плевен. Поводът за това е бъдеща инициатива между нея и училището, която ще стартира в началото на 2020 година. Тя, заедно с десетокласника Владимир

Снимка: „Плевен утре“

Валентинов ще водят занимания по сутрешна гимнастика, като целта е да се стимулира спортната култура на децата от школото и да им се покаже, че движението е по-полезно от застояването пред телевизора или компютъра, пишат от www.pleven.utre.bg.

Световната шампионка по борба за девойки от София 2013 година посети за първи път СУ „Иван Вазов“ като се срещна и с директора Димитър Митев. Двамата обсъдиха подробности около предстоящия съвместен проект, който се реализира със съдействието на асоциация „Докосни дъгата“.

Снимка: „Плевен утре“

Носителката на сребърен и бронзов медал от Европейско първенство по борба за жени  разгледа базата на най-голямото учебно заведение на територията на Плевенска област и не спести комплиментите си за отличните условия, които са осигурени на децата. Тя подари на училището надписано трико с автограф и даде интервю за училищния вестник „В@з, Буки, Веди“.

Снимка: „Плевен утре“

Голямата ни спортистка бе поресщната изключително топло в салона на училището, където шестокласници и седмокласници развълнувано я наобиколиха и побързаха да й споделят, че чакат с нетърпение старта на инициативата. Тя получи от децата последния брой на училищния вестник и се снима за спомен с тях.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".