Начало Други Звезди в бойните спортове подкрепиха децата с диабет

Звезди в бойните спортове подкрепиха децата с диабет

Звезди в бойните спортове подкрепиха децата с диабет
0

По повод 14 ноември – Световния ден за борба с диабета, асоциация „Докосни дъгата“ реализира специален клип с участието на деца и младежи с диабет от цялата страна. Те застават с лицата си и говорят смело за света, в който живеят.

В ролята на посланици на инициативата „Бъди приятел с диабета“ са – надеждата ни в олимпийското карате Ивет Горанова, боксьорката с голямо сърце Станимира Петрова, световният шампион Детелин Далаклиев и чаровната усмивка на българската борба Елица Янкова.

В докосващото сърцата видео със свои послания се включват и други популярни личности, с идеята да насърчат младите хора с диабет.

Да покажат на обществеността, че те не са различни и могат да водят пълноценен живот.

В клипа участват още футболистите Светослав Дяков, Станислав Манолев и Пламен Илиев, втората тенис ракета на България Димитър Кузманов, „златното“ момиче Ренета Камберова, капитанът на баскетболния Левски Лукойл Асен Великов, вдъхновяващия шампион по тенис на маса за хора с увреждания Денислав Коджабашев, музикалните звезди Емилия Валенти, Яна Каменова и 100 кила, както и популярният тв водещ Александър Кадиев.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.