Начало Видео Джудо инструктор в Тайван постави в кома 7-годишен ученик (ВИДЕО)

Джудо инструктор в Тайван постави в кома 7-годишен ученик (ВИДЕО)

Джудо инструктор в Тайван постави в кома 7-годишен ученик (ВИДЕО)
0

Изключително нелеп и скандален инцидент е на път да сложи край на живота на 7-годишно момче, което е тренирало джудо в Тайван.

Детето е поставено в кома, след като е установено, че е било преметнато близо 30 пъти на татамито от своя джудо учител, въпреки изричните му молби занятието да бъде прекратено.

Невръстният Хуанг е посещавал джудо тренировки за втора седмица, когато в деня на ужасния инцидент инструкторът му е накарал негов съотборник да го преметне през рамо „няколко пъти“.

След няколко премятания, детето се е оплакало от болки в главата и е помолило „учението“ да спре, като световъртежа в главата му го е накарало да повърне. За съжаление, инструкторът не е уважил молбата на момчето и дори наредил нова доза от 20 премятания.

Въпросният инцидент се е случил в края на април тази година и е заснет на видео от роднина на детето, който е присъствал на въпросното занятие.

Скоро след това детето е спряло да мърда и е откарано в болница. Там е установено, че има вътрешен кръвоизлив в главата и това е наложило поставянето му в изкуствена кома, като според лекарите шансът му за възстановяване е много малък.

Джудо инструкторът е задържан от местните власти на 23-ти април, след като първоначално е представил различна от истинската версия за случилото се. В крайна сметка той е пуснат на свобода без да му бъде поставена гаранция, но според източници родителите на пострадалото момче готвят съдебен иск за убийство чрез небрежност.