Начало Видео Джудо инструктор в Тайван постави в кома 7-годишен ученик (ВИДЕО)

Джудо инструктор в Тайван постави в кома 7-годишен ученик (ВИДЕО)

Джудо инструктор в Тайван постави в кома 7-годишен ученик (ВИДЕО)
0

Изключително нелеп и скандален инцидент е на път да сложи край на живота на 7-годишно момче, което е тренирало джудо в Тайван.

Детето е поставено в кома, след като е установено, че е било преметнато близо 30 пъти на татамито от своя джудо учител, въпреки изричните му молби занятието да бъде прекратено.

Невръстният Хуанг е посещавал джудо тренировки за втора седмица, когато в деня на ужасния инцидент инструкторът му е накарал негов съотборник да го преметне през рамо „няколко пъти“.

След няколко премятания, детето се е оплакало от болки в главата и е помолило „учението“ да спре, като световъртежа в главата му го е накарало да повърне. За съжаление, инструкторът не е уважил молбата на момчето и дори наредил нова доза от 20 премятания.

Въпросният инцидент се е случил в края на април тази година и е заснет на видео от роднина на детето, който е присъствал на въпросното занятие.

Скоро след това детето е спряло да мърда и е откарано в болница. Там е установено, че има вътрешен кръвоизлив в главата и това е наложило поставянето му в изкуствена кома, като според лекарите шансът му за възстановяване е много малък.

Джудо инструкторът е задържан от местните власти на 23-ти април, след като първоначално е представил различна от истинската версия за случилото се. В крайна сметка той е пуснат на свобода без да му бъде поставена гаранция, но според източници родителите на пострадалото момче готвят съдебен иск за убийство чрез небрежност.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.