Начало Видео Янислав Герчев с травма след Гран при в Тел Авив (ИНТЕРВЮ)

Янислав Герчев с травма след Гран при в Тел Авив (ИНТЕРВЮ)

Янислав Герчев с травма след Гран при в Тел Авив (ИНТЕРВЮ)
0

Националът ни по джудо Янислав Герчев е с контузия на лакътя след участието си на Гран при в Тел Авив, Израел. 29-годишният ни джудист е с разтегнати връзки и спукана ставна капсула, като това е показал ядрено-магнитният резонанс, който е направен веднага след състезанието. Герчев не за първи път получава травма в тази зона. Въпреки това той не е спирал с тренировките, като обаче сега набляга на лекоатлетическите упражнения.

В същото време неговият баща и старши треньор на националния отбор Атанас Герчев даде много добра оценка на националите за представянето по време на Гран при в Тел Авив. Българската група си тръгна от Израел с едно сребърно отличие на Ивайло Иванов (категория до 81 кг.) и бронз на Ивелина Илиева (категория до 57 кг.).

„Ние сме в началото на годината, все още не се ме направили сериозна подготовка. Имахме лагер на Белмекен, но той беше базов – предимно физическа подготовка. След това направих олимпийски 6-дневен лагер в Австрия, а сега предстой и в Сливен“, коментира Атанас Герчев.

 

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.