Начало Други Гледайте НА ЖИВО годишните награди за бойни спортове „Златен пояс“ 2020

Гледайте НА ЖИВО годишните награди за бойни спортове „Златен пояс“ 2020

Гледайте НА ЖИВО годишните награди за бойни спортове „Златен пояс“ 2020
0

Тази вечер предстоят третата Годишна церемония „Златен пояс“ 2020, която ще отличи най-добрите в бойните спортове за годината. Началото е 20:00 ч. и ще може да се  проследи на живо по няколко канала.

В унисон с мерките за превенция, церемонията ще се проведе в тв формат от студиото на Bulgaria ON AIR, с преки включвания от цялата страна. Престижните награди се организират от Националната асоциация на бойните спортове в България с председател шихан Иво Каменов и за призове в нея ще се състезават над 40 000 спортисти, които членуват в 12-те федерации на Асоциацията.

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще бъде специален гост на церемонията и ще връчи големите призове – статуетките „Златен пояс“ 2020. Той ще награди петимата победители в категориите „Най-добър спортист – мъже“, „Най-добър спортист – жени“, „Най-добър треньор“, „Ярка победа“ и „Вярност на традициите“.

Всяка една от 12-те федерации-членки на НАБС, ще има възможност да раздаде и индивидуални награди на своите бойци и треньори. По време на телевизионната церемония специална награда на най-отличилия се професионален състезател през годината ще даде и най-голямата медия за бойни спортове у нас Boec.bg.

Цялата церемония ще се излъчва ексклузивно за българския тв ефир от националната телевизия Bulgaria ON AIR, както и
реално време и на boec.bg, boec.com, както и във фейсбук страницата на асоциацията.

Водещ на специалното събитие ще бъде едно от най-изявените лица на телевизията журналистът Златимир Йочев.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.