Начало Други Индийски гигант от NBA подписа и дебютира в кеча (ВИДЕО)

Индийски гигант от NBA подписа и дебютира в кеча (ВИДЕО)

Индийски гигант от NBA подписа и дебютира в кеча (ВИДЕО)
0

Бившият баскетболист от Националната баскетболна асоциация – Сатнам Синг Бамара е най-новото попълнение на All Elite Wresting. Той беше избран в драфта на НБА под номер 52 през 2015 от „Далас Маверикс“, но така и не успя да дебютира в „Лигата на извънземните“.

Това принуди Синг да търси ново поприще и вече-26-годишен, той се преориентира към кеча.

Той се появи за първи път на ринга на AEW след успех на Самоанеца Джо, ROH TV – шампион на федерацията, помитайки го с неговите агенти.

Последва ново появяване край ринга на сблъсък на Самоанеца Джо. Тогава Синг разби друга звезда на федерацията – Ориндж Касиди и даде заявка, че най-вероятно се очаква официален дуел между самоанския шампион и индийския гигант!

Много се спекулира за височината на индийския гигант – тя е между 218 и 221 сантиметра, с което той се превръща директно в най-високия кечист във федерацията на милиардерските братя Кан.

Единственият друг активен кечист, който може да се похвали с подобни размери е звездата на Световната федерация по кеч (WWE) – Омос. Той се извисява над останалите в бранша със своите 221 сантиметра.

Сатнам Сиг е вторият гигант в кеча, роден в Индия. Най-известният е Далип Синг Рана или „Великия Кали“, който е бивш световен шампион и легенда във федерацията на Винс Макмеън.