Начало Други Индийски гигант от NBA подписа и дебютира в кеча (ВИДЕО)

Индийски гигант от NBA подписа и дебютира в кеча (ВИДЕО)

Индийски гигант от NBA подписа и дебютира в кеча (ВИДЕО)
0

Бившият баскетболист от Националната баскетболна асоциация – Сатнам Синг Бамара е най-новото попълнение на All Elite Wresting. Той беше избран в драфта на НБА под номер 52 през 2015 от „Далас Маверикс“, но така и не успя да дебютира в „Лигата на извънземните“.

Това принуди Синг да търси ново поприще и вече-26-годишен, той се преориентира към кеча.

Той се появи за първи път на ринга на AEW след успех на Самоанеца Джо, ROH TV – шампион на федерацията, помитайки го с неговите агенти.

Последва ново появяване край ринга на сблъсък на Самоанеца Джо. Тогава Синг разби друга звезда на федерацията – Ориндж Касиди и даде заявка, че най-вероятно се очаква официален дуел между самоанския шампион и индийския гигант!

Много се спекулира за височината на индийския гигант – тя е между 218 и 221 сантиметра, с което той се превръща директно в най-високия кечист във федерацията на милиардерските братя Кан.

Единственият друг активен кечист, който може да се похвали с подобни размери е звездата на Световната федерация по кеч (WWE) – Омос. Той се извисява над останалите в бранша със своите 221 сантиметра.

Сатнам Сиг е вторият гигант в кеча, роден в Индия. Най-известният е Далип Синг Рана или „Великия Кали“, който е бивш световен шампион и легенда във федерацията на Винс Макмеън.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".