Начало Други Изненада! Коди Роудс се завърна с гръм и трясък в WWE (ВИДЕО)

Изненада! Коди Роудс се завърна с гръм и трясък в WWE (ВИДЕО)

Изненада! Коди Роудс се завърна с гръм и трясък в WWE (ВИДЕО)
0

Изненадата е факт! Коди Роудс, който беше един от най-яростните противници на бившата си компания, а именно Световната федерация по кеч, се завърна по най-добрия начин отново в кеч веригата на Винс Макмеън. Това се случи преди дни на най-голямото събитие – Кечмания 38, което се проведе в Остин, Тексас.

Роудс победи за малко повече от 21 минути звездата Сет Ролинс. От тогава насам той регистрира още 2 гръмки победи – над Кевин Оуенс и над Миз, с което отрганизаторите на шоуто дават заявка, че най-вероятно ще го видим в скоро време в сблъсък за някоя от титлите на организацията!

Роудс беше част от WWE в периода 2007-2016 година. През 2016 година той напусна изненадващо, обявявайки че е бил пренебрегнат и подценен, след което за кратко се изявяваше в различни алтернативни кеч вериги. От 2019 година той стана и един лидерите при създаването на най-голямата конкуренция на WWE – All Elite Wrestling – AEW. Коди дори заемаше поста изпълнителен вицепрезидент в компанията, притежание на милиардерските братя Тони и Шахид Кан.

От тогава насам Роудс буквално правеше каквото реши на ринга за AEW като на три пъти стана AEW TNT шампион.

Точно толкова изненадващо беше и напускането на конкуренцията на WWE. Това се случи в средата на този февруари когато неразбирателство във финансов план накара Роудс и неговата жена – Бранди Роудс да напуснат All Elite Wrestling.

Това е и първата звезда, която преминава обратно от AEW в WWE.

Припомняме, че плеяда от звезди на Световната федерация по кеч вече са част от AEW. Сред тях са Крис Джерико, Дийн Емброуз (сега Джон Мокси), Даниел Брайън (сега Брайън Даниелсън), братята Харди, Марк Хенри, Грамадата, Русев (сега Миро), Дъстин Роундс (брат на Коди Роудс) и други.