Начало Други Наш лекоатлет подкрепи инициатива на БФ по таекуондо (ВИДЕО)

Наш лекоатлет подкрепи инициатива на БФ по таекуондо (ВИДЕО)

Наш лекоатлет подкрепи инициатива на БФ по таекуондо (ВИДЕО)
0

Начинанието набира все по-голяма популярност

Златният медалист от Универсиадата в Неапол Тихомир Иванов изрази подкрепата си за инициативата на Българска Федерация по Таекуондо, НСА „Васил Левски“, посолството на Република Корея и СК „Таекуондо Фитнес НСА“ за безплатни онлайн тренировки по таекуондо по време на извънредното положение.

„Здравейте, приятели! Изключително много се радвам, че мога да се включа в тази инициатива на БФ по Таекуондо и клубът на НСА срещу разпространението на коронавируса.

Не забравяйте, че в този момент най-важното е да си стоим вкъщи, колкото и трудно да е за всички. Мисля, че здравето на нашите роднини и нашето е най-важно затова ви призоваваме да си останете вкъщи, за да може възможно най-скоро да се върнем в спортните зали.  Stay home! “ , заяви Тихомир Иванов във видео обръщение във Facebook.

Видеото може да видите ТУК.

Припомняме, че на 17 март федерацията по олимпийско таекуондо, заедно със СК „Таекуондо Фитнес НСА“, стартираха провеждане на онлайн тренировки по таекуондо в домашни условия в обстановката на извънредно положение заради пандемията от коронавирус, обхванала цял свят.

#ОтговорниВкъщи