Начало Други Влади Далаклиев застана зад каузата в подкрепа на родните медици (ВИДЕО)

Влади Далаклиев застана зад каузата в подкрепа на родните медици (ВИДЕО)

Влади Далаклиев застана зад каузата в подкрепа на родните медици (ВИДЕО)
0

Най-добрият ни таекуондист – Владимир Далаклиев застана зад инициативата на Българска федерация по олимпийско таекуондо, в подкрепа на българските медици – „Бъди активен, но остани вкъщи!“. Тя е по повод продължаващото нарастване на бройката заразени с коронавирус у нас и по цял свят, което от своя страна налага мобилизирането на все повече лекари, които да спомогнат в борбата с вируса.

„Подкрепяйки инициативата на БФ по Таекуондо, аз – Владимир Далаклиев – национален състезател, искам да изкажа своята благодарност към всички медицински лица в борбата с Covid-19. Призовавам всички спортисти и последователи: Бъдете активни, но си останете вкъщи. Такава битка досега не сме имали, но вярвам, че заедно ще се преборим“ , сподели бронзовият медалист от шампионата на планетата през 2017 година.

Припомняме, че кампанията на федерацията по олимпийско таекуондо стартира на 25 март, а в нея до момента се включиха много от най-известните ни състезатели, треньори, както и президентът на родната централа – Слави Бинев.

#ОтговорниВкъщи