Начало Бокс Радо Панталеев: Имах други планове за след Игрите

Радо Панталеев: Имах други планове за след Игрите

Радо Панталеев: Имах други планове за след Игрите
0

Бронзовият ни медалист от Световното първенство по бокс при 91-килограмовите – Радослав Панталеев е под домашна карантина. Това не му попречи да се включи в онлайн интервю, споделяйки случващото се в света на спорта, а и извън него, в тежък период за цялата планета.

„Спорт ще има винаги, но кога пак ще стъпи здраво на крака въобще в целия свят, не мога да дам прогноза. Колкото по-бързо премине този сериозен проблем, толкова по-добре“ , заяви той пред световната ни шампионка по бокс Станимира Петрова, която проведе интервюто за влогърския канал „Backstage“, който е съвместен проект на Национална спортна база и асоциация „Докосни дъгата“.

„За всички спортисти е голям шок това отлагане на Игрите. Никой не вярваше, но явно проблемът е наистина доста сериозен. И аз имах други планове за след Олимпийските игри, но ще се пренастроя. Няма как. Ще трябва да задържим форма до 2021 г.“, добави Панталеев.

В момента боксьорът е в дома си и няма как да тренира пълноценно. Панталеев сподели, че поддържа форма, като набляга на упражнения за обща физическа подготовка.

Повече информация вижте във видеото:

#ОтговорниВкъщи