Начало Други Къде отиде легендарният боец ​​Брок Леснар? Шестгодишната му трансформация (СНИМКИ)

Къде отиде легендарният боец ​​Брок Леснар? Шестгодишната му трансформация (СНИМКИ)

Къде отиде легендарният боец ​​Брок Леснар? Шестгодишната му трансформация (СНИМКИ)
0

Осем години в най-голямата промоция за смесени бойни изкуства в света – UFC, бяха достатъчни на Брок Леснър, който през през 2017 г. уведоми организацията на Дейна Уайт, че се оттегля от ММА. До тогава Брок имаше 8 битки в промоцията между 2008-2016г. Последната му победа над Марк Хънт беше отменена, заради нарушение на антидопинговите правила.

След като се оттегли от света на ММА, Брок се фокусира върху борбата и кеча. Той редовно участва в промоционални събития по кеч, за което получава и добри пари. 

Нетната стойност на богатството на Леснар в момента е 28 млн. долара. Тя се е увеличила с $3 млн. през последната година, което е по-голям доход от на много бойци на UFC.

Животът на Брок Леснър. Една непрестанна битка

Пет години по-късно, с желание за битки той отново се завърна в света на ММА. Той дори беше смятан за един от потенциалните съперници на големия брат Емелианенко на турнира Bellator в Русия. 

Двамата имат сметки за уреждане още от 2012 година, когато промоутърите се опитаха да организират битка между Леснар и Фьодор Емелианенко. Опитът се провали, защото Фьодор по това време реши да се съсредоточи върху политиката.

През 2021 г. Леснар пък отказа битката, но пък остана под въпрос дали ще приеме предизвикателството на Хамзат Чимаев за мач. 

В семеен план Леснар е щастливо женен за Рене Меро (Сейбъл), американски модел, актриса и бивша боркиня. Двойката има двама сина: Тюрк (12 години) и Дюк (11 години).

Леснар също има дъщеря Миа Лин и син Люк от връзка с бившата годеница Никол, която беше негова любима преди Сейбъл.

Ето как изглежда 44-годишният Леснар сега.