Начало Други Крадец опита да открадне от магазина на ММА звезда (ВИДЕО)

Крадец опита да открадне от магазина на ММА звезда (ВИДЕО)

Крадец опита да открадне от магазина на ММА звезда (ВИДЕО)
0

Бившата ММА звезда в тежка категория Енсън Инуе спипа крадец, който се опитва да задигне стока от магазина му в Хавай.

Съмнителният тип привлякъл вниманието на бившия шампион на Shooto, след като влязъл в магазина без предварително записан час, каквато е практиката заради COVID-19. Инуе разпространи кадри от охранителната камера в магазина си, на които се вижда, че непознатият мъж започва да се държи странно при навправените му забележки, а малко след това оставя на масата щипка за пари, която е опитал да открадне.

“Започна да обикаля магазина и, някак си, ми стана странно, казах му, че трябва да излезе. Като се обърна видях нещо в ръката му, опитах се да го хвана, а той се дръбна далеч от мен. Май се радвам, че не успях да го пипна, защото сигурно щеше да се съпротивлява и ситуацията щеше да ескалира, а не исках това да става. Така е по-добре. Не успя да се измъкне с щипката за пари, която беше свил, няма да ми повдигат обвинения”, разказа Инуе.

Интересното е, че крадецът определено не е знаел с кого си има работа, тъй като е заплашил бившия ММА боец със саморазправа.

“Ескортирах го извън сградата и, когато се отдалечи, се обърна и започна да ме псува, да ми обяснява как щял да се върне и да ме нареже. За момент се поколебах дали да не го настигна, но, когато се замислих, реших да не го правя. Имах клиенти и реших, че няма смисъл. Но, ако го видя отново в магазина, нещата ще се случат по съвсем различен начин”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.