Начало Други Красен Кралев връчи почетен медал на Борис Георгиев
0

Красен Кралев връчи почетен медал на Борис Георгиев

Красен Кралев връчи почетен медал на Борис Георгиев
0

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев връчи почетен медал на ММС на Борис Георгиев, който спечели сребърен медал от турнира по джудо Гранд шлем в Ташкент в категория до 100 кг. Младият ни спортист постигна четири победи по пътя към финала, а в спора за златото той отстъпи на друг българин – Тома Никифоров, който се състезава за Белгия.

Спортният министър поздрави президента на Българската федерация по джудо Румен Стоилов и вицепрезидента на централата Даме Стойков за отличната работа по време на тяхното управление.

Тома Никифоров победи Борис Георгиев на финала в Ташкент

България може да има сериозно присъствие на Игрите в Токио. Ивайло Иванов е сигурен участник в най-големия спортен форум, а с много големи шансове са Янислав Герчев и Ивелина Илиева. Възможност за класиране имат още Валентин Алипиев, Божидар Темелков и Марк Христов. Борис Георгиев се нуждае от между 1800 и 2000 точки, за да си осигури участие на Летните олимпийски игри в Токио през лятото.

Подготовката и участието на националите ни на големите турнири са напълно обезпечени, а Румен Стоилов и Даме Стойков благодариха на министъра на младежта и спорта за подкрепата, която оказва на федерацията.

Огромен скок в ранглистата за Борис Георгиев (КЛАСАЦИЯ)

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.