Начало Други Късметите, скрити в първите дни на 2022 година

Късметите, скрити в първите дни на 2022 година

Късметите, скрити в първите дни на 2022 година
0

Колко много емоции се влагат в едно преместване на часовниковата стрелка. И колко много такива ни очакват през настоящата 2022-ра година. Но както всичко останало в ежедневието, важен е точният момент. За да се доближим до мечтите си, да осъществим плановете си и да поемем по избрания от нас път, е необходимо да не губим надежда, че всичко е възможно и постижимо. Трябва да съхраним доброто, да го напоим с вярата си и то да порасне, но разбира се – в точния момент.

Неслучайно първите дни на всяка нова година са с толкова голям заряд. Атмосферата се изпълва с обещания за промяна, за по-добро бъдеще и много успехи. Това е съвсем очаквано – след като декември се опитваше да ни зареди по толкова различни начини. И нашият съвет е следният: възползвайте се и се насладете на тези емоционални мигове, защото те наистина могат да положат най-добрите основи за една изключително успешна нова година.

Екипът на Българския Спортен Тотализатор Ви предлага няколко начина да го направите:

На 01-ви януари стартира новата промоционална кампания от програмата за лоялни клиенти на Български спортен тотализатор “Снежна Олимпиада с Тото Клуб”, в която могат да участват всички, регистрирали се в ТОТО Клуб. Напомняме Ви да се възползвате от нея всеки път, когато правите покупка на стойност равна или над 2.00 лв. По този начин в профилът ще се натрупват точки, които дават право на участие в жребия за 5 парични печалби по 500 лв., 4 парични печалби по 700 лв., 3 парични печалби по 1 000 лв., 2 парични печалби по 2 100 лв. и една парична печалба от 2 500 лв. Повече за условията на кампанията можете да разберете на сайта action.toto.bg

Интересно е и да се спомене какво се случи през изминалата седмица в любимите на всички числови игри:

Джакпотът в играта “Тото 2 – 6/49” все още не е открил своя притежател, което прави възможно нарастването му до 5 550 000 лв. В предстоящия 1-ви тираж за 2022 година. Но не се подвеждайте от номера – през изминалата седмица се състояха 103-ти и нулевия тираж на игрите, които стана причина за много печалби. 5-ците явно са на късмет в “Тото 2-6/49”, защото цели 21 щастливци ги бяха уцелили, осигурявайки на всеки от тях парични награди съответно от над 3970 лв. За 103-ти тираж и от над 6200 лв. за нулевия тираж. Както традицията повелява,  жребий  на случаен принцип от всички, направили залог за играта „Тото 2 – 6 от 49“ за нулевия тираж отнесе и един чисто нов спортен Jaguar в гр. Монтана.

Вълнението продължава и в играта “Тото 2 – 5/35”, защото подобен жребий беше проведен и сред участниците в нея, но разликата беше, че всеки от 10-мата късметлии спечели по 1000 лв. Това не е всичко: в тираж 103, трима щастливци са уцелили печелившата комбинация, което донесе на всеки от тях по над 11 000 лв. В нулевият тираж, броят им се увеличи с още четирима, спечелили по над 8540 лв. всеки. Наградата от втори тото шанс в играта “Тото 2-5/35” също бе спечелена от 3-ма щастливци за двата тиража общо.

В “Тото 2 – 6/42” също записа 14 късметлии познали 5 от 6-те печеливши числа, което направи възможно прогнозният джакпот в играта за 1-ви тираж да нарасне до 415 000 лв.

Но най-щедър, както винаги, се оказа Тото Джокер, като за тираж 103, той донесе на един късметлия 55 450 лв., а в нулевият тираж щастливците бяха двама – всеки с награда от по над 29 000 лева.

Ако пък сте фенове на моментните лотарийни игри на Държавната лотария към Спорт Тото, то припомняме, че все още са в продажба талоните от лимитирания тираж на “Моят щастлив ден Bingo 2” и така популярната “Шампионска кръстословица 2”. Не пропускайте и другите тематични талони като “Празнични печалби”  , “Зимна приказка” и “Баница с късмети”. Запомнете, че дори непечелившия талон е на късмет, защото можете да се включите в промоционалната кампания ”Печалби плюс: Весели празници”, която ще продължи до 09.01.2022 г., а повече за условията можете да откриете на сайта lottery.toto.bg.

Късмет през новата 2022-ра година и не забравяйте, че печели само този, който играе! Успех!

тагове: