Начало Други Министър Кралев присъства на юбилея на ОСК Локомотив София

Министър Кралев присъства на юбилея на ОСК Локомотив София

Министър Кралев присъства на юбилея на ОСК Локомотив София
0

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев присъства на откриването на тържественото честване на 90-годишния юбилей на ОСК Локомотив София. В приветствието си той се обърна към треньорите, състезателите, ветераните и ръководителите на спортните клубове с благодарност, че от създаването на Локомотив София до днес са защитавали с достойнство честта на България на редица международни форуми.

Кралев изтъкна, че чрез множеството спечелени европейски медали, медали от световни първенства и олимпийски игри, състезателите от Локомотив София мотивират младите поколения да спортуват.

“ОКС Локомотив са една от най-големите спортни организации в България със своите 16 клуба и над 1500 деца, картотекирани в тях. Уверявам Ви, че винаги можете да разчитате на Министерство на младежта и спорта като на надежден партньор. Вярвам, че заедно с ръководството на Локомотив София ще работим за подновяване на спортните съоръжения и бази, за да бъдат използвани безопасно от децата и възрастните”, заяви спортният министър.

“Най-старото железничарско дружество в Европа е дало на страната ни редица успешни и славни спортисти. В момента в ОСК Локомотив тренират 1500 деца в 16 вида спорт. Много усилия положихме да реновираме базата и да подобрим условията, при които тренират нашите деца. Това е нужно за постигане на добрите резултати в спорта”, каза председателят на ОСК Локомотив София Даме Стойков.

Toй благодари на Министерството на младежта и спорта, лично на министър Кралев и на Столична община за доброто партньорство и подкрепата, която оказват на Локомотив София. Клубът разполага с представители в бойните изкуства – самбо, бойно самбо, бокс, карате, джудо, бразилско джу-джицу, ММА, граплинг и айкидо.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.