Начало Други Нгану се съмнява в черния колан по джу джицу на Дос Сантос

Нгану се съмнява в черния колан по джу джицу на Дос Сантос

Нгану се съмнява в черния колан по джу джицу на Дос Сантос
0

Тежкият нокаутьор Франсис Нгану гледа много скептично към ранкинга на Жуниор дос Сантос в бразилското джу джицу. Двамата оглавяват събитието на UFC в Минисота, което ще се проведе на 30 юни.

Специалистите считат, че ако битката премине на земя, то бразилецът ще има сериозно предимство. Той е с черен колан в BJJ, докато Нгану (13-3) няма никакъв. Въпреки че Дос Сантос (21-5) получи своя висок ранкинг през 2012, машината за нокаути не се притеснява, че ще бъде събмитнат.

„Първо – изобщо не вярвам в този черен колан по BJJ“, разкри Франсис.

„Не знам кой му го е дал, но просто не го вярвам. Не зная какво да очаквам от тази битка. Може да опита тейкдаун и граплинг, но аз съм готов за абсолютно всичко от репертоара му.“

Нгану сподели и какви са шансовете му за титлата в тежка категория:

„Очаквах по-рано да ми дадат шанс за пояса. Все пак победителят от нашия мач с Дос Сантос би трябвало да се бие с победителя от Миочич – Кормие. Това ми звучи най-логично и от гледна точка на ранкинга в UFC.“

„Аз съм най-добрият боксьор в тежка категория и ще го докажа на 29 юни (българско време – 30). Той също има бързи ръце, но не колкото моите“, завърши Франсис Нгану.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.